Richard Sprokkereef werd geboren in Arnhem. Na diverse opleidingen te hebben gevolgd werd hij Visual merchandiser / ontwerper bij diverse vooraanstaande winkelketens en kledingmerken.

In 1996 werd hij gevraagd om ook voor het theater kostuums en decors te ontwerpen waarna zijn passie voor theater maken werd geboren. Vervolgens werden zijn muzikaliteit en grote stembereik ontdekt en stond hij niet lang daarna zelf op de planken in diverse professionele theaterproducties.

Met die ervaring en zijn creatieve en communicatieve vaardigheden kwam ook de regie om de hoek kijken. En met succes! Inmiddels heeft hij tientallen producties op zijn naam staan.

Lodewijk Busscher is sinds 2015 verbonden aan Caecilia als pianist en muzikaal leider. Hij kreeg pianolessen van o.a. Gé Bijvoet aan het Utrechts conservatorium en werkt, ondanks zijn jonge leeftijd, al enige jaren als dirigent van verschillende koren en gezelschappen. Momenteel speelt hij ook in het orkest van ‘On Your Feet’, die nu te zien is in het Beatrixtheater. 

 

 

 

Sarah van der Pol studeerde in 2017 af aan de Song & Dance musicalopleiding in Zwolle. Als musicalactrice speelde ze o.a. in de musical Junglebook en Ja Zuster Nee Zuster, en in 2016 vertolkte ze bij Caecilia de hoofdrol in de musical Petticoat. Momenteel geeft ze zang- en dansles aan verschillende musicalscholen in de regio. Dit jaar neemt ze voor het eerst bij Caecilia de choreografie voor haar rekening.